VISAGIE & BRUID

mcosmetics.nl

Visagie

22,- (vanaf)

in overleg

Dag make-up / avond make-up. Een speciale gelegenheid, feestje of sollicitatie? Laat u vakkundig opmaken, zodat u er op uw best uitziet. Een beautyfotoshoot is ook mogelijk (prijs op aanvraag).


mcosmetics.nl

Bruidsvisagie

62,-

60 min.

Bruidsproefmake-up en bruidsmake-up op de huwelijksdag. Een stralende, vakkundig aangebrachte bruidsmake-up mag niet ontbreken op deze bijzondere dag.mcosmetics.nl

Bruidsarrangement

134,-

120 min.

Enkele dagen voor de bruiloft een oppeppende Bio-Lifting Treatment; epileren wenkbrauwen en/of harsen bovenlip/kin, verven wimpers en wenkbrauwen met een prachtig eindresultaat; proefmake-up en bruidsmake-up op de huwelijksdag incl. gratis lipstick.

Belangrijke mededeling

Vanaf 11 mei 2020 werkt M-Cosmetics volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Omdat we tussen behandelingen onze praktijkruimte grondig desinfecteren, moeten we meer tijd nemen voor elke behandeling. Vanwege de aangepaste werkwijze en aangescherpte hygiënemaatregelen zijn wij genoodzaakt een kleine toeslag van € 2,- te verwerken in al onze behandelprijzen. Dit geldt ook voor onze visagieprijzen.

Mooiste dag van uw leven

M-Cosmetics biedt visagie aan voor speciale gelegenheden en bruiloften. Uw trouwdag is een bijzondere dag in uw leven. U wilt ontspannen en mooi voor de dag komen. Met het speciale bruidsarrangement biedt M-Cosmetics een ontspannende en liftende gezichtsbehandeling waar rekening wordt gehouden met uw wensen.

Make-up is de finishing touch en zal u de hele dag laten stralen. Bij de make-up van uw bruiloft moet u zich vooral prettig voelen. M-Cosmetics werkt met hoogwaardige producten niet alleen voor huidverzorging, maar ook voor visagie. Naast een vakkundig aangebrachte bruidsmake-up kunt u bij Salon Bigoudi (op de begane grond) terecht voor uw bruidskapsel. Samen zorgen we voor een mooi eindresultaat!

Tevens bieden we een totaal concept aan in de vorm van bruidsmake-up, bruidskapsel en een bruidsfotoreportage.

Engelstilstraat 11
9671 JE Winschoten

Tel. 06 226 18 557

Behandelingen op afspraak

Facebook

Skin Treatments

Special Skin Treatments

Short Treatments

Body Treatments

Acne-behandeling

Elektrisch ontharen

Meta Therapy

Overig

Visagie

Bruidsvisagie

Bruidsarrangement

Fotoshoot

Actueel

Privacy

Producten

Webshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore ea, eos, atque labore odit reiciendis sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptatem nobis sequi ratione quibusdam, laudantium.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Harum eaque non, illo quas natus mollitia. Sint sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Error saepe a fugit ea dolore beatae recusandae odio.